Суд завершив допит Пукача

16 Лютого 2012
7406
16 Лютого 2012
18:56

Суд завершив допит Пукача

7406
Суд завершив допит Пукача

Сьогодні, 16 лютого, Печерський районний суд Києва завершив допит колишнього генерала МВС України Олексія Пукача, який обвинувачується у вбивстві журналіста Георгія Гонгадзе.

 

Про це повідомляє УНІАН з посиланням на адвоката Мирослави Гонгадзе Валентину Теличенко.

 

«Сьогодні суд завершив допит Пукача і перейшов до допиту іншого потерпілого у справі - журналіста Олексія Подольського», - сказала вона, зауваживши, що наступне судове засідання розпочнеться 20 лютого о 10.30.

 

Нагадаємо, справа Олексія Пукача розглядається в Печерському райсуді в закритому режимі із 7 липня 2011 року.

 

Громадськість неодноразово просила відкритості процесу.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7406
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду