«Студія Пілот» купила формат скетч-шоу Green Project

15 Лютого 2012
5538
15 Лютого 2012
11:40

«Студія Пілот» купила формат скетч-шоу Green Project

5538
«Студія Пілот» купила формат скетч-шоу Green Project

Прордакшн «Студія Пілот» придбала опціон на формат The Green Project у ізраїльського дистриб'ютора Armoza Formats. Про це повідомляє Media Business Reports.

 

Green Project - це скетч-шоу, у якому актори мають невеликий набір предметів, з якими вони розігрують сценки на фоні зеленого хромакейного екрану. За допомогою комп'ютерної графіки на екран проектується картинка з ландшафтом далекої планети, випаленої пустелі чи  поля історичної битви римських легіонерів. 30-хвилинний випуск складається з 7-10 сценок.

 

За словами директора студії Олександра Брикайла, українська адаптація, імовірніше,  називатиметься, як і оригінал - «Зелений проект». 

 

Коли і на якому каналі вийде програма, поки що невідомо.

 

Прем'єра оригінальної версії скетч-шоу вийшла у 2011 році на ізраїльському каналі Comedy Central. Минулого тижня на литовському каналі BTV транслювалась перша міжнародна адаптація шоу. Форматом окрім України зацікавились Німеччина, Туреччина,  Норвегія та Португалія.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5538
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду