Навальний: Може, про мене і пише Time, та на ТБ я можу бути тільки в Україні

11 Лютого 2012
11471
11 Лютого 2012
17:08

Навальний: Може, про мене і пише Time, та на ТБ я можу бути тільки в Україні

11471
«Все ж певні завоювання Помаранчевої революції є, і опозиційних, хоча б іноземних, політиків ви можете показувати»
Навальний: Може, про мене і пише Time, та на ТБ я можу бути тільки в Україні
Російський блогер і опозиційний політик Олексій Навальний у прямому включенні відповів на запитання українських журналістів під час ток-шоу «Велика політика з Євгенієм Кисельовим». Його виступ був у ефірі «Інтера» у випуску програми 10 лютого. 
  
Оглядач журналу «Корреспондент» Ірина Соломко нагадала блогеру про публікацію в журналі Time, де Олексія Навального назвали надією Росії, що свідчить про великі сподіванння міжнародної спільноти. «Вас сприймають як людину, здатну повести Росію в іншому напрямку. Які чіткі плани ви маєте щодо перспектив - у цьому контексті?», - запитала журналістка. Також, запитуючи про впливовість мітингів у Росії, Соломко висловила сумнів, що навряд такими протестами можливо спонукати до змін російського прем`єр-міністра Володимира Путіна.
У відповідь Олексій Навальний сказав, що філософськи ставиться до PR і паблісіті, оскільки вони не впливають на значимість політика. «Нині я відносно популярний серед інших опозиційних політиків, - відзначив він. - І щодо планів, кажу прямо: "Наша мета - добитися вільних виборів". Однак, як ви відзначили, Путін  –  людина непроста, і ми перебуваємо на значній відстані від самої можливості взяти участь у виборах». Також він додав: «Може, про мене щось і пише журнал Time, але можливість з`явитися в ефірі у мене є лише на українському телебаченні. Спасибі велике, от бачите, все ж певні завоювання Помаранчевої революції є, і опозиційних, хоча б іноземних, політиків ви можете показувати».
«Знаєте, ми можемо показувати і опозиційних політиків українських», - уточнив ведучий Євгеній Кисельов.
Як відомо, у січні 2012-го року чергове інтерв`ю з Олексієм Навальним було опубліковано у журналі Time. Під час розмови з журналістами дисидент заявив, що невдоволеним владою Путіна можуть захопити Кремль, однак  надають перевагу «мирному сценарію». 
Нагадаємо, Олексій Навальний увійшов до переліку ста найвпливовіших людей 2012-го за версією британського видання Times. Він єдиний росіянин у цій сотні: Володимира Путіна у цей перелік не включили. Як прогнозує видання, пан Навальний у майбутньому може стати або президентом Росії, або в`язнем - як інші опоненти Путіна.

«Детектор медіа» 
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
11471
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду