detector.media
11.02.2012 17:08
Навальний: Може, про мене і пише Time, та на ТБ я можу бути тільки в Україні
«Все ж певні завоювання Помаранчевої революції є, і опозиційних, хоча б іноземних, політиків ви можете показувати»
Російський блогер і опозиційний політик Олексій Навальний у прямому включенні відповів на запитання українських журналістів під час ток-шоу «Велика політика з Євгенієм Кисельовим». Його виступ був у ефірі «Інтера» у випуску програми 10 лютого. 
  
Оглядач журналу «Корреспондент» Ірина Соломко нагадала блогеру про публікацію в журналі Time, де Олексія Навального назвали надією Росії, що свідчить про великі сподіванння міжнародної спільноти. «Вас сприймають як людину, здатну повести Росію в іншому напрямку. Які чіткі плани ви маєте щодо перспектив - у цьому контексті?», - запитала журналістка. Також, запитуючи про впливовість мітингів у Росії, Соломко висловила сумнів, що навряд такими протестами можливо спонукати до змін російського прем`єр-міністра Володимира Путіна.
У відповідь Олексій Навальний сказав, що філософськи ставиться до PR і паблісіті, оскільки вони не впливають на значимість політика. «Нині я відносно популярний серед інших опозиційних політиків, - відзначив він. - І щодо планів, кажу прямо: "Наша мета - добитися вільних виборів". Однак, як ви відзначили, Путін  –  людина непроста, і ми перебуваємо на значній відстані від самої можливості взяти участь у виборах». Також він додав: «Може, про мене щось і пише журнал Time, але можливість з`явитися в ефірі у мене є лише на українському телебаченні. Спасибі велике, от бачите, все ж певні завоювання Помаранчевої революції є, і опозиційних, хоча б іноземних, політиків ви можете показувати».
«Знаєте, ми можемо показувати і опозиційних політиків українських», - уточнив ведучий Євгеній Кисельов.
Як відомо, у січні 2012-го року чергове інтерв`ю з Олексієм Навальним було опубліковано у журналі Time. Під час розмови з журналістами дисидент заявив, що невдоволеним владою Путіна можуть захопити Кремль, однак  надають перевагу «мирному сценарію». 
Нагадаємо, Олексій Навальний увійшов до переліку ста найвпливовіших людей 2012-го за версією британського видання Times. Він єдиний росіянин у цій сотні: Володимира Путіна у цей перелік не включили. Як прогнозує видання, пан Навальний у майбутньому може стати або президентом Росії, або в`язнем - як інші опоненти Путіна.

«Детектор медіа» 
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY