Опозиційний канал «Нова Одеса» заявляє про захоплення силовиками

2 Лютого 2012
5969
2 Лютого 2012
10:54

Опозиційний канал «Нова Одеса» заявляє про захоплення силовиками

5969
Опозиційний канал «Нова Одеса» заявляє про захоплення силовиками

2 лютого в Одесі до офісу телеканалу «Нова Одеса» прибули «Беркут», «Сокол», представники прокуратура ту УБОЗу. Вони повідомили про наміри обшукати всі приміщення, розташовані за адресою телеканалу, повідомляє прес-служба «Фронту змін». Прес-служба називає дії силовиків штурмом і захопленням каналу.

 

Телеканал «Нова Одеса» входить до медіахолдингу керівника Одеського обласного осередку «Фронту Змін» Володимира Немировського.

 

«На уточнююче питання, на підставі чого відбувається обшук, відповіді не було, жодних документів вони не пред'явили. Тривалий час вони не пускали до приміщення народного депутата, члена «Фронту Змін» Руслана Князевича, який був запрошений на запис ефіру. Йому довелося фактично прориватися крізь кордон силовиків», - йдеться в заяві.

 

За словами прес-служби, «канал об'єктивно викриває протиправної діяльності місцевої влади, правоохоронних органів, порушення на митниці тощо. Останнім часом він активно висвітлював ситуацію із заводом "Стальканат-Сілур" та переслідуванням його акціонерів».

 

Як повідомили «Детектор медіа» у відділі зв'язків з громадськістю ГУ МВС України в Одеській області, представники правоохоронних органів і справді наразі знаходяться в будівлі телеканалу «Нова Одеса», однак це ніяким чином не пов'язано з діяльністю телеканалу, а з іншою організацією, розташованою за тією ж адресою. Конкретну причину і назву організації в МВС не називають.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5969
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
ого
4473 дн. тому
Так ось звідки ноги ростуть. У Львові на вибори по мажоритарці висуватиметься Дмитро Добродомов (телеканал ZIK) від "Фронту змін". Цікаво стало чому саме від цієї партії. Невже Петро Димінський (бос) знайшов нові вподобання. Аж тут дізнався, що канал "Нова Одеса" належить фронтовику. І саме там аналогічну посаду (як Дмитро Добродомов на ZIKу) займає його рідний брат Павло Івашкевич, він же Добродомов. То може тут собака зарита. І ще, цікаво ж діють брати Добродомови, майже за одним сценарієм, піарять себе і свої канали, голосно заявляючи, що на них тиснуть.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду