detector.media
02.02.2012 10:54
Опозиційний канал «Нова Одеса» заявляє про захоплення силовиками

2 лютого в Одесі до офісу телеканалу «Нова Одеса» прибули «Беркут», «Сокол», представники прокуратура ту УБОЗу. Вони повідомили про наміри обшукати всі приміщення, розташовані за адресою телеканалу, повідомляє прес-служба «Фронту змін». Прес-служба називає дії силовиків штурмом і захопленням каналу.

 

Телеканал «Нова Одеса» входить до медіахолдингу керівника Одеського обласного осередку «Фронту Змін» Володимира Немировського.

 

«На уточнююче питання, на підставі чого відбувається обшук, відповіді не було, жодних документів вони не пред'явили. Тривалий час вони не пускали до приміщення народного депутата, члена «Фронту Змін» Руслана Князевича, який був запрошений на запис ефіру. Йому довелося фактично прориватися крізь кордон силовиків», - йдеться в заяві.

 

За словами прес-служби, «канал об'єктивно викриває протиправної діяльності місцевої влади, правоохоронних органів, порушення на митниці тощо. Останнім часом він активно висвітлював ситуацію із заводом "Стальканат-Сілур" та переслідуванням його акціонерів».

 

Як повідомили «Детектор медіа» у відділі зв'язків з громадськістю ГУ МВС України в Одеській області, представники правоохоронних органів і справді наразі знаходяться в будівлі телеканалу «Нова Одеса», однак це ніяким чином не пов'язано з діяльністю телеканалу, а з іншою організацією, розташованою за тією ж адресою. Конкретну причину і назву організації в МВС не називають.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY