У Княжицького говоритимуть про Еx.ua, у Безулик – про Україну і Раду Європи

2 Лютого 2012
7482
2 Лютого 2012
13:20

У Княжицького говоритимуть про Еx.ua, у Безулик – про Україну і Раду Європи

7482
У Княжицького говоритимуть про Еx.ua, у Безулик – про Україну і Раду Європи

У четвер, 2 лютого в програмі ТВі «Вечір з Миколою Княжицьким» говоритимуть про ситуацію навколо Еx.ua та незаконну приватизацію землі. Про це повідомляє прес-служба ТВі.

 

Під час ефіру розглядатимуть такі теми:

 

- Арештована коляда, або як КГБ СРСР в один день 12 січня 72-го ув'язнила весь цвіт української інтелігенції. Про це - історик та дисидент Василь Овсієнко.

 

- Як влада «прихватизовує» українську землю та підприємства? Про це - екс-радник голови Фонду держмайна, що погрожував самоспаленням, Володимир Ларцев та громадський активіст Анатолій Ткачук.

 

- Києво-Печерський заповідник, заповідник «Софія Київська» та Музеї Пирогово.  Чи зміняться вони після зміни керівництва? Про це - історієзнавець Владислав Піоро та художник-реставратор Анатолій Остапчук.

 

- Кому заважав файлообмінник Еx.ua та що буде в українському інтернеті після його закриття? Про це - заступник голови Інтернет-асоціації України Олександр Ольшанський.

 

- Як Національний театр оперети збирає аншлаги на вистави за творами класиків української літератури і не тільки. Про це - художній керівник театру - Богдан Струтинський.

 

«Вечір з Миколою Княжицьким» виходить о 21.00.

 

У суспільно-політичному ток-шоу «РесПубліка з Анною Безулик» говоритимуть про таке:

 

- Помилувати не можна саджати: де розставить коми новий Кримінально-процесуальний кодекс? «Ні - політичним репресіям»: навіщо «влада розкручує маховик переслідування опозиції»? Санкції від Ради Європи: як опозиціонери «забруднюють костюм владі і країні»? На захисті прав людини: хто переможе в перегонах за посаду омбудсмена?

 

- «Обіцяти не значить одружитися»: які зобов'язання перед Радою Європи насправді готова виконати Україна? Про верховенство права та українську правову реальність.

 

Проект «РесПубліка з Анною Безулик» в ефірі транслюється о 22:00.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7482
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду