УЄФА шукає коментаторів-волонтерів для аудіосупроводу Євро-2012

1 Лютого 2012
2791
1 Лютого 2012
08:52

УЄФА шукає коментаторів-волонтерів для аудіосупроводу Євро-2012

2791
УЄФА шукає коментаторів-волонтерів для аудіосупроводу Євро-2012

Офіційний проект УЄФА Євро-2012 «Респект Включення - футбол без обмежень» шукає молодих волонтерів-коментаторів для аудіосупроводу фінальних матчів Євро-2012 в Україні. Про це пише видання Вголос з посиланням на голову громадської організації «Зелений хрест» Олександра Волошинського.

 

Проекту потрібні волонтери-коментатори, які зможуть робити аудіо-опис футбольних матчів для людей з порушенням зору. Бажано, щоб це були студенти факультету журналістики чи майбутні диктори, які спеціалізуються на спортивній тематиці.

 

Серед вимог до кандидатів вільне володіння українською мовою, чітка дикція, володіння голосом, досконале знання правил гри у футбол, уміння детально і цікаво описувати події, знання англійської мови (рівень - Advanced / Upper Іntermediate), розуміння принципів волонтерства і активна життєва позиція.

 

Після відбору кандидатів їм проведуть безкоштовний тренінг англійською мовою.

 

По закінченні чемпіонату коментаторів нагородять Європейським сертифікатом коментаторів аудіо-опису від УЄФА, а Національна Асамблея інвалідів України рекомендуватиме кращих для можливого працевлаштування в Українську Федерацію футболу.

 

Охочих просять надсилати заявки із резюме до 12 години 3 лютого 2012 року на електронну адресу office@naiu.org.ua. Організатори наголошують, що обов'язково потрібно вказати контакти.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2791
Теги:
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду