Костицький просить у Бенкендорфа програму про мораль

31 Січня 2012
8823
31 Січня 2012
18:19

Костицький просить у Бенкендорфа програму про мораль

8823
Костицький просить у Бенкендорфа програму про мораль

Голова Національної експертної комісії з питань захисту суспільної моралі Василь Костицький попросив гендиректора Першого національного Єгора Бенкендорфа про створення хоча б однієї програми на тему суспільної моралі. Він зробив це під час підсумкової колегії Держкомтелерадіо, яка відбулася 31 січня 2012 року.

 

«Перебуваючи певною мірою в інформаційній блокаді, НЕК не має можливості донести інформацію до людей. Можливо знайдеться на Першому національному каналі місце хоча б для однієї програми, присвяченої серйозним проблемам, пов'язаним з конфліктами в суспільстві, або з законопроектом про захист суспільної моралі», - зазначив пан Костицький.

 

«Мені приємно, що Національна рада з питань телебачення і радіомовлення надає певні преференції при розгляді питань ліцензування каналам, які роблять приділяють увагу питанням суспільної моралі», - зауважив голова НЕК. Власне про такі преференції говорила член Нацради Оксана Єлманова у своєму виступі на колегії.

 

Єгор Бенкендорф, який також був присутній на колегії, не заперечував проти пропозиції пана Костицького, хоча конкретної відповіді не дав.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8823
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
я за
4505 дн. тому
А то одни попы глаза муляют!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду