Ведучим «Сніданку з 1+1» став актор Олексій Нагрудний

30 Січня 2012
11824
30 Січня 2012
11:42

Ведучим «Сніданку з 1+1» став актор Олексій Нагрудний

11824
Ведучим «Сніданку з 1+1» став актор Олексій Нагрудний

У «Сніданку з 1+1» з'явився другий ведучий - Олексій Нагрудний. Він вестиме ранкову програму «1+1» по черзі з Русланом Сенічкіним. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Олексій Нагрудний здобув освіту режисера в Київському національному університеті культури і мистецтв, а також з відзнакою закінчив вищі акторські курси Санкт-Петербурзької державної академії театрального мистецтва.

 

Має досвід роботи в театрі та кіно. Серед його робіт - ролі в картинах «Пристрасті за Чапаєм», «Чемпіони з підворітні», «Таємний гвардієць імператриці», в серіалах «Чужі помилки», «Повернення Мухтара - 3», «Новий російський романс», «Небо в горошок», головна роль у телесеріалі «Серцю не накажеш», який у 2008 році транслювався на «1+1».

 

Олексій Нагрудний захоплюється східними єдиноборствами, пише пісні, грає на гітарі.

 

«Для мене робота в ранковому ефірі - абсолютно новий досвід. Але ранкові підйоми мене не лякають. Я з дитинства "жайворонок", мені подобається рано вставати. Мене дуже тішить, що команда "Сніданку" прийняла мене з розумінням і підтримкою. А Лідія Таран - узагалі мій кумир», - прокоментував своє призначення Олексій Нагрудний.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
11824
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
!
4468 дн. тому
Геї нині в моді... нічого...
1
4468 дн. тому
а нічого, що він лажає протягом всього ефіру? і поводить себе як гей?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду