detector.media
30.01.2012 11:42
Ведучим «Сніданку з 1+1» став актор Олексій Нагрудний
Ведучим «Сніданку з 1+1» став актор Олексій Нагрудний

У «Сніданку з 1+1» з'явився другий ведучий - Олексій Нагрудний. Він вестиме ранкову програму «1+1» по черзі з Русланом Сенічкіним. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Олексій Нагрудний здобув освіту режисера в Київському національному університеті культури і мистецтв, а також з відзнакою закінчив вищі акторські курси Санкт-Петербурзької державної академії театрального мистецтва.

 

Має досвід роботи в театрі та кіно. Серед його робіт - ролі в картинах «Пристрасті за Чапаєм», «Чемпіони з підворітні», «Таємний гвардієць імператриці», в серіалах «Чужі помилки», «Повернення Мухтара - 3», «Новий російський романс», «Небо в горошок», головна роль у телесеріалі «Серцю не накажеш», який у 2008 році транслювався на «1+1».

 

Олексій Нагрудний захоплюється східними єдиноборствами, пише пісні, грає на гітарі.

 

«Для мене робота в ранковому ефірі - абсолютно новий досвід. Але ранкові підйоми мене не лякають. Я з дитинства "жайворонок", мені подобається рано вставати. Мене дуже тішить, що команда "Сніданку" прийняла мене з розумінням і підтримкою. А Лідія Таран - узагалі мій кумир», - прокоментував своє призначення Олексій Нагрудний.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY