У Кисельова – Тігіпко і Ставнійчук, у Шустера – Портнов, Піскун, Соболєв та інші

27 Січня 2012
7781
27 Січня 2012
12:43

У Кисельова – Тігіпко і Ставнійчук, у Шустера – Портнов, Піскун, Соболєв та інші

7781
У Кисельова – Тігіпко і Ставнійчук, у Шустера – Портнов, Піскун, Соболєв та інші

27 січня темою ток-шоу «Шустер live» на Першому національному стане «Від тюрми не зарікаємося?». Про це йдеться на сайті «Савік Шустер студії».

 

Гостями програми будуть радник президента - керівник Головного управління з питань судоустрою Адміністрації президента Андрій Портнов, народний депутат (Партія регіонів), екс-генпрокурор Святослав Піскун, народний депутат (позафракційний) Валерій Писаренко, народний депутат (НУ-НС), лідер партії «Громадянська позиція» Анатолій Гриценко, народний депутат («БЮТ-Батьківщина») Сергій Соболєв, народний депутат (Партія регіонів) Олена Бондаренко.

 

«Шустер live» розпочнеться на Першому національному о 21:25.

 

Тимчасом у ток-шоу «Велика політика з Євгеном Кисельовим» на телеканалі «Інтер» традиційно обговорюватимуть кілька тем, повідомляє прес-служба каналу.

 

- «З порожніми руками». Чому МВФ не дав Україні грошей, за якими до Вашингтона їздила ціла урядова делегація? Чому, незважаючи на відмову, Сергій Тігіпко сповнений оптимізму та обіцяє, що всі соціальні виплати у 2012 році будуть зростати? Про це і не тільки - розмова з віце-прем'єром Сергієм Тігіпком.

 

- «Наша справа запропонувати». Навіщо президенту України знадобилася нова Конституція, якщо і за чинною в нього досить повноважень? І чи можливо продовжити строк перебування Віктора Януковича при владі за допомогою змін до Основного закону - як це зробили свого часу Лукашенко та Путін? Спеціальний гість програми - радник президента, керівник Головного управління з питань конституційно-правової модернізації Адміністрації президента Марина Ставнійчук.

 

- «Вулиця Брежнєва». Данина пошани до земляка чи ностальгія за епохою застою? Чому в Дніпропетровську з'явилася вулиця Брежнєва?

 

«Велика політика» розпочинається на «Інтері» о 22:30.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7781
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду