НТН змінив юридичну адресу та редакційну раду

26 Січня 2012
10115
26 Січня 2012
08:54

НТН змінив юридичну адресу та редакційну раду

10115
НТН змінив юридичну адресу та редакційну раду

Національна рада з питань телебачення і радіомовлення на засіданні 25 січня переоформила ліцензії ТОВ «Телестудія "Служба інформації" (канал НТН) у зв'язку зі зміною юридичної адреси та складу редакційної ради.

 

Юридичною адресою телекомпанії стала вул. Воровського, 22-а в Києві.

 

Редакційна рада НТН складатиметься з Інни Філіппової, Гліба Корнілова, Олександра Мельничука та Сергія Мамаєва, який увійшов до складу редради замість Кирила Лукеренка (він же й обійняв посаду Кирила Лукеренка на каналі).

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
10115
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду