На К1 вийде скетч-шоу з акторами «Чорного квадрату»

25 Січня 2012
3654
25 Січня 2012
11:48

На К1 вийде скетч-шоу з акторами «Чорного квадрату»

3654
На К1 вийде скетч-шоу з акторами «Чорного квадрату»

5 лютого на телеканалі К1 стартує гумористичне шоу «Кіс». Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Головними акторами та співавторами скетчів у проекті стали актори театральної студії імпровізації «Чорний квадрат».

 

У проекті відтворюватимуться різні анекдотичні ситуації на теми: навчання, робота, військкомат, фітнес, любов, будинок тощо.

 

За словами Андрія Бурлаки, режисера скетч-шоу, сценарієм було передбачено 800 скетчів, а на знімальному майданчику творча група створила приблизно ще стільки ж.

 

«Буквальність сприйняття "крилатих фраз" (ідіом та фразеологізмів) була вигадана на етапі написання сценарію. Ми всі спілкуємося ідіомами та фразеологізмами, майже не замислюючись над їх значенням, спроба сприймати фразу буквально (так, як її сприймають діти або іноземці) нерідко приймає комічний оборот. Деякі з скетчів актори могли запросто придумувати на знімальному майданчику», - зазначив він.

Головні ролі у скетчі зіграли  Олексій Курилко, Василь Голованов, Костянтин Данилюк, Марія Крушинська, Андрій Бурлака та Поліна Голованова.

 

Як повідомили «Детектор медіа» у прес-службі К1, виробником проекту є продакшн вихідців з «Чорного квадрату».  Нагадаємо, раніше про створення проекту за участю театру «Чорний квадрат» та студії «Прайм-продакшн» заявляв продакшн ISTIL Studios.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3654
Теги:
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду