Податковий тижневик друкуватимуть за 12,5 млн грн на рік

24 Січня 2012
13919
24 Січня 2012
17:09

Податковий тижневик друкуватимуть за 12,5 млн грн на рік

13919
А за 1,21 грн примірник доставлятимуть читачам
Податковий тижневик друкуватимуть за 12,5 млн грн на рік

Державне підприємство «Інформаційно-видавничий центр ДПА України» 12 грудня за результатами тендерів уклало угоди на послуги з друкування журналу «Вісник податкової служби України» та його доставки передплатникам. Друк тижневика коштує майже 12,5 млн грн на рік, доставка одного примірника - 1,21 грн. Про це повідомляє сайт «Наші гроші» з посиланням на «Вісник державних закупівель».

 

Друк 48 номерів щотижневого журналу та ще чотирьох спецвипусків за 12,48 млн грн замовлено у ТОВ «Укрполіграфмедіа». Тижневий наклад російськомовної версії податкового журналу складає 20 тис. примірників, україномовної - 40 тис. Також замовлено два одноразових спецвипуски тиражем до 10 тис. примірників і один спецвипуск тиражем 400 тис. примірників.

 

Державне підприємство з розповсюдження періодичних видань «Преса» отримало підряд на доставку «Вісника податкової служби України» тиражем 55 тис. щотижня, що на 5 тис. менше, ніж замовлено друкарні. Вартість доставки одного примірника становить 1,21 грн.

 

На сайті податкового видання вказано, що тираж «Вісника» складає понад 60 тис. примірників. Вартість річної передплати - 1068 гривень.

 

У тендері на доставку також брало участь ТОВ «Укркур'єр», яке пропонувало за доставку одного примірника 4,98 грн.

 

У тендері ж на друк єдиним конкурентом фірми-переможця було приватне підприємство «Видавництво "Досконалий друк"», яке пропонувало за послуги 9,93 млн грн., що на 2,6 млн грн дешевше, ніж «Укрполіграфмедіа». Однак податковий журнал обрав дорожчу пропозицію.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
13919
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Гость
4512 дн. тому
«Вісник податкової служби України» - никакой ценной информации ни для работников ГНС ни для тех кто платит налоги не представляет. Но этот шедевр бумагомарательства заставляют насильно выписывыть работников ГНС и тех кто обращается в органы ГНС. Все это происходит под патронатом глубоко неуважаемого кровосиси Азарова.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду