У Шотландії під час випуску політичних новин транслювали еротику (+ВІДЕО)

22 Січня 2012
13832
22 Січня 2012
17:46

У Шотландії під час випуску політичних новин транслювали еротику (+ВІДЕО)

13832
У Шотландії під час випуску політичних новин транслювали еротику (+ВІДЕО)

Шотландський телеканал STV опинився в центрі скандалу через уривок «фільму для дорослих», що потрапив в ефір політичних новин, повідомляє ТСН.ua.

 

За цією інформацією, увечері 18 січня ведучий програми Scotland Tonight Джон Маккей передав слово експерту, блогеру Дену Ходжесу, якого «вивели в ефір» з лондонської телестудії. У цей момент на одному з моніторів за спиною у гостя телепрограми почали транслювати відео за участю оголеної жінки.

 

Екран, на якому показали еротичну сцену, було розташовано на відстстані від камери, тож в поле зору глядачів деталізоване відео не потрапило. 

 

Сцена тривала кілька секунд. Вже після того, як відео потрапило в інтернет, глядачі обурилися і змусили телеканал вибачитися.

 

Як з`ясувалося, до порнографії еротичний фрагмент стосунку не мав - у кадр потрапив уривок із серіалу Shameless («Безсоромні»).

 

STV вибачився перед глядачами і пояснив такий «огріх» суто технічним моментом.

 

 

 

Це вже не перший випадок, коли про помилки ведучих чи знімальної групи широкому загалу стає відомо після поширення відео в інтернеті. Так, 24 листопада минулого року керівництво російського каналу «Рен-ТВ» звільнило ведучу Тетяну Ліманову за демонстрацію «непристойного жесту в ефірі». Вона під  час прямого ефіру показала піднятий угору палець після згадування прізвища президента США Барака Обами. Фрагмент із цим відео було опубліковано на Youtube. За 10 днів після інциденту його почали аналізувати іноземні ЗМІ. 

 

«Детектор медіа» 

 

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
13832
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду