На «Шустер live» опозиціонерів попросили зачекати за дверима, доки виступить Богатирьова

21 Січня 2012
7954
21 Січня 2012
13:26

На «Шустер live» опозиціонерів попросили зачекати за дверима, доки виступить Богатирьова

7954
На «Шустер live» опозиціонерів попросили зачекати за дверима, доки виступить Богатирьова

20 січня представники опозиції не одразу потрапили до студії політичного ток-шоу «Шустер live» на Першому національному. Спочатку вони мали дочекатися на закінчення виступу  секретаря РНБО Раїси Богатирьової, розповів на своїй сторінці у Facebook  перший заступник голови партії «Батьківщина» Олександр Турчинов. 

 

«Сидимо під дверима у Шустера. Дивимось виступ Богатирьової по ТБ. Це стає звичкою: як до Азарова, так і до Богатирьової вже не пускають опонентів, щоб ми їм не заважали брехати про газові контракти та про"покращення життя вже сьогодні"», - проінформував під час  випуску «Шустер live» пан Турчинов.

 

Нагадаємо, у випуску програми на тему «Чого хоче Росія?» взяли участь народний депутат (Партія регіонів) Інна Богословська, голова Ради Національного банку України, міністр закордонних справ України (2009-2010)один з лідерів партії «Єдиний центр»  Вадим Карасьов, голова державної служби з питань регуляторної політики та розвитку підприємництва Михайло Бродський, народний депутат (Партія регіонів) Володимир Олійник, лідер Народного руху України, міністр закордонних справ України (1998-2000, 2005-2007) Борис Тарасюк,  голова політради партії «Наша України» Валентин Наливайченко та інші. 

 

Раніше, 23 грудня 2011 року,  як повідомляла ТК, депутат від НУНС Арсеній Яценюк не зміг взяти участь у ток-шоу «Шустер live», хоча отримав запрошення. Перешкоду депутату, за його словами, чинала охорона прем`єр-мінстра Миколи Азарова, який саме виступав у студії.

 

«Детектор медіа»

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7954
Читайте також
Коментарі
3
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
птиц
4480 дн. тому
Сначала безвольного Яценюка не пустили, ай, ай, яй! Теперь Турчинов скулит под дверями у Шустера... Ну это разве оппозиция?? Ну кто поверит что эти люди могут что-то сделать? Они на ТВ программу приглашенными гостями зайти не могут, а народ на сопротивление режиму зовут! Трусишки бесхребетные!
frog
4480 дн. тому
а когда турчинов восседал в одиночку у шустера и брехал о невиновности лозинского?
godo
4481 дн. тому
И после этого они еще туда пошли?)) Б.....! Ну и оппозиция из телепузиков
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду