detector.media
21.01.2012 13:26
На «Шустер live» опозиціонерів попросили зачекати за дверима, доки виступить Богатирьова

20 січня представники опозиції не одразу потрапили до студії політичного ток-шоу «Шустер live» на Першому національному. Спочатку вони мали дочекатися на закінчення виступу  секретаря РНБО Раїси Богатирьової, розповів на своїй сторінці у Facebook  перший заступник голови партії «Батьківщина» Олександр Турчинов. 

 

«Сидимо під дверима у Шустера. Дивимось виступ Богатирьової по ТБ. Це стає звичкою: як до Азарова, так і до Богатирьової вже не пускають опонентів, щоб ми їм не заважали брехати про газові контракти та про"покращення життя вже сьогодні"», - проінформував під час  випуску «Шустер live» пан Турчинов.

 

Нагадаємо, у випуску програми на тему «Чого хоче Росія?» взяли участь народний депутат (Партія регіонів) Інна Богословська, голова Ради Національного банку України, міністр закордонних справ України (2009-2010)один з лідерів партії «Єдиний центр»  Вадим Карасьов, голова державної служби з питань регуляторної політики та розвитку підприємництва Михайло Бродський, народний депутат (Партія регіонів) Володимир Олійник, лідер Народного руху України, міністр закордонних справ України (1998-2000, 2005-2007) Борис Тарасюк,  голова політради партії «Наша України» Валентин Наливайченко та інші. 

 

Раніше, 23 грудня 2011 року,  як повідомляла ТК, депутат від НУНС Арсеній Яценюк не зміг взяти участь у ток-шоу «Шустер live», хоча отримав запрошення. Перешкоду депутату, за його словами, чинала охорона прем`єр-мінстра Миколи Азарова, який саме виступав у студії.

 

«Детектор медіа»

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY