Хорошковський пішов з СБУ в Міністерство фінансів

18 Січня 2012
3566
18 Січня 2012
17:46

Хорошковський пішов з СБУ в Міністерство фінансів

3566
Хорошковський пішов з СБУ в Міністерство фінансів

18 січня президент Віктор Янукович призначив на посаду міністра фінансів Валерія Хорошковського. Відповідний указ оприлюднено на сайті глави держави.

 

Іншими указами Віктор Янукович звільнив Валерія Хорошковського з посади голови Служби безпеки України, а Федора Ярошенка - з посади керівника Мінфіну.

 

Валерій Хорошковський обіймав посаду голови СБУ з березня 2010 року.

 

Нагадаємо, Валерій Хорошковський опосередковано володіє групою «Інтер». У 2008 році, будучи призначеним на посаду голови Держмитслужби, пан Хорошковський передав U.A. Inter Mediа Group Limited в управління своїй дружині Олені.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3566
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
ЛОСЬ
4482 дн. тому
І ХТО Ж ЙОГО ТЕПЕР ПОСАДИТЬ ? ТІЛЬКИ ДИКТАТОР.
ПЕРЕСІЧНИЙ
4482 дн. тому
Порядна та чесна людина наведе порядок з фінансами. Пахло перестане скаржитись на відсутність коштів, якщо сам не вкраде.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду