«Еволюшен Медіа» перейшов на макулатуру

18 Січня 2012
8646
18 Січня 2012
17:07

«Еволюшен Медіа» перейшов на макулатуру

8646
«Еволюшен Медіа» перейшов на макулатуру

З початку 2012 року холдинг «Еволюшен Медіа» перевів видання своїх друкованих ЗМІ на папір вторинної переробки. Про це повідомляє прес-служба медіахолдингу.

 

До англомовної газети Kyiv Weekly, яка друкується з березня минулого року на німецькому папері із вторинної сировини, тепер додалися тижневики «Коментарі» і WeeklyUA на папері вторпереробки з Фінляндії.

 

«Нам поки не вдалося досягти дуже суттєвої фінансової економії від переходу на макулатуру, - говорить керівник «Еволюшен Медіа» Юлія Литвинова, - але це і не було нашою головною метою. Наша стратегія - зменшення негативного впливу виробничої діяльності людини на навколишнє середовище. І, в даному випадку, ми просто хочемо зробити свій посильний внесок у порятунок лісів. Хотілося б, звичайно, і українські дерева рятувати - але це складніше і ще тільки в наших планах, а поки що виходить рятувати європейські ліси».

 

Частиною заявленої холдингом стратегії є також соціально-екологічний проект «Зелене видавництво», в рамках якого здійснюється збір макулатури в офісах Києва та її подальша переробка.

 

Проект спрямований на розвиток культури використання ресурсів вторинної переробки, а також створення циклів відновлення ресурсів. За підсумками конкурсу Green Awards 2011 «Зелене видавництво» медіахолдинг «Еволюшен медіа» посів перше місце в категорії «Найкращий "зелений" соціальний проект».

 

«Еволюшен Медіа» працює на українському медіаринку з 2003 року. Видає тижневики «Коментарі:», Weekly.UA, Kyiv Weekly, інтернет-портали Сomments.ua, UGMK.info, фотоінформагентство PHL.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8646
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Juli
4452 дн. тому
Хахахаха Литвинова нашла новій способ тырить бабло у Гайдука, и сразу его перегонять на оффшоры? Она же сама у себя эту бумагу покупает )))
LEM
4452 дн. тому
Ребята, молодцы! Так держать!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду