detector.media
18.01.2012 17:07
«Еволюшен Медіа» перейшов на макулатуру

З початку 2012 року холдинг «Еволюшен Медіа» перевів видання своїх друкованих ЗМІ на папір вторинної переробки. Про це повідомляє прес-служба медіахолдингу.

 

До англомовної газети Kyiv Weekly, яка друкується з березня минулого року на німецькому папері із вторинної сировини, тепер додалися тижневики «Коментарі» і WeeklyUA на папері вторпереробки з Фінляндії.

 

«Нам поки не вдалося досягти дуже суттєвої фінансової економії від переходу на макулатуру, - говорить керівник «Еволюшен Медіа» Юлія Литвинова, - але це і не було нашою головною метою. Наша стратегія - зменшення негативного впливу виробничої діяльності людини на навколишнє середовище. І, в даному випадку, ми просто хочемо зробити свій посильний внесок у порятунок лісів. Хотілося б, звичайно, і українські дерева рятувати - але це складніше і ще тільки в наших планах, а поки що виходить рятувати європейські ліси».

 

Частиною заявленої холдингом стратегії є також соціально-екологічний проект «Зелене видавництво», в рамках якого здійснюється збір макулатури в офісах Києва та її подальша переробка.

 

Проект спрямований на розвиток культури використання ресурсів вторинної переробки, а також створення циклів відновлення ресурсів. За підсумками конкурсу Green Awards 2011 «Зелене видавництво» медіахолдинг «Еволюшен медіа» посів перше місце в категорії «Найкращий "зелений" соціальний проект».

 

«Еволюшен Медіа» працює на українському медіаринку з 2003 року. Видає тижневики «Коментарі:», Weekly.UA, Kyiv Weekly, інтернет-портали Сomments.ua, UGMK.info, фотоінформагентство PHL.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY