Нацрада підіб’є підсумки перевірки «Зеонбуду» та оголосить повторний цифровий конкурс 25 січня

18 Січня 2012
11622
18 Січня 2012
13:14

Нацрада підіб’є підсумки перевірки «Зеонбуду» та оголосить повторний цифровий конкурс 25 січня

11622
Нацрада підіб’є підсумки перевірки «Зеонбуду» та оголосить повторний цифровий конкурс 25 січня

Національна рада з питань телебачення і радіомовлення планує 25 січня розглянути результати проведеної в грудні 2011 року планової перевірки провайдера загальнонаціональних мультиплексів «Зеонбуд». Про це на брифінгу повідомив голова Нацради Володимир Манжосов.

 

Також на засіданні 25 січня Нацрада планує оголосити повторний конкурс на вільні місця в мультиплексі МХ-5 для регіональних і місцевих мовників. Умови конкурсу не відрізнятимуться від торішніх, уточнила перший заступник голови Нацради Оксана Головатенко.

 

Що стосується позапланових перевірок загальнонаціональних телеканалів щодо трансляцій у День пам'яті жертв голодоморів і політичних репресій, призначених у грудні 2011 року, то вони відбудуться в лютому 2012 року, крім перевірки ТРК «Україна», яка вже відбулася. Результати цих перевірок, відповідно, розглядатимуть не раніше лютого.

 

Крім цього Володимир Манжосов, відповідаючи на запитання журналістів, повідомив, що регулятор планує в лютому розпочати ліцензування IPTV-провайдерів, якщо будуть відповідні заяви компаній.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
11622
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду