«Мир квартир» запустив додатки для Android та iOS

13 Січня 2012
6367
13 Січня 2012
17:15

«Мир квартир» запустив додатки для Android та iOS

6367
«Мир квартир» запустив додатки для Android та iOS

Видавничий дім «МКМедіа», якому належить тижневик «Мир квартир» та сайт mirkvartir.ua, запустив  додатки про нерухомість для систем Android та iOS. Про це повідомила редакція тижневика.

 

Додаток надаватиме понад 1000 нових оголошень про продаж та оренду нерухомості на день, дозволить власникам мобільних телефонів отримати телефони продавців, зберігати пошукові запити, керувати статусом оголошень.

 

Для  власників телефонів з платформою iOS офіційна версія мобільного додатку доступна з 21 грудня 2011 року, для пристроїв, які працюють на Android, -  з  30-го грудня, зазначає директор web-департаменту ВД «МКМедіа» Надія Шульгіна.

 

За словами пані Шульгіної, за перші три дні 290 користувачів завантажили додаток на iPhone та iPad.

 

«МКМедіа» планує розвивати додаток як сервіс для професіональної аудиторії, а для ширшого кола користувачів буде створено окремий додаток «з багатим інформаційним та інтерактивним наповненням».

 

Додатки доступні за адресами: http://mirkvartir.ua/static/android та http://mirkvartir.ua/static/iphone.

 

ВД «МКМедиа» заснований 2002 року. Видає «Мир Квартир», «Дома & Дачи», «Аренда квартир», Business REALTY, каталог Tour NUANCE, «Едем в отпуск». Володіє інтернет-ресурсами mirkvartir.ua; mirdomov.ua; br-ua.com; dzr.com.ua; otpusk.ua; nuance.com.ua. Входить до медіагрупи "AC Media".

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6367
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду