Харківська комунальна газета за 600 тис. орендувала техніку у менеджера Кернеса

13 Січня 2012
4133
13 Січня 2012
12:33

Харківська комунальна газета за 600 тис. орендувала техніку у менеджера Кернеса

4133
Харківська комунальна газета за 600 тис. орендувала техніку у менеджера Кернеса

Комунальне підприємство «Газета "Харьковские известия" Харківської міськради» 29 грудня уклало угоди на послуги з друкування газети та оренду офісної техніки на загальну суму 3,79 млн грн. Про це пише сайт «Наші гроші» з посиланням на «Вісник державних закупівель».

 

Друк газети «Харьковские известия» тричі на тиждень та газети «Харьковские известия. Матеріали сесій Харківської міської ради» (наклад 500 екземплярів) протягом 2012 року замовлено у ТОВ «Фактор-Друк» за 3,20 млн грн.

 

Комп'ютерну та офісну техніку на рік орендовано у ТОВ «Діамант-2006») за 0,59 млн грн. Директором та одним з засновників «Діамант-2006» є Анатолій Челобітчіков. Він також є членом правління АТВТ «НПК-холдинг», 76% акцій якого, за інформацією «Наших грошей», належить меру Харкова Геннадію Кернесу.

Аналогічні угоди з цими ж компаніями комунальна газета укладала і рік тому. Тоді друк коштував вдвічі дешевше - 1,58 млн грн, а оренда техніки - 0,48 млн грн, пише видання.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4133
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду