Померла Віра Бояренко

12 Січня 2012
6583
12 Січня 2012
17:20

Померла Віра Бояренко

6583
Прощання – 13 січня об 11:30 біля НТКУ
Померла Віра Бояренко

На 74 -му році життя після тяжкої хвороби пішла з життя Віра Бояренко - фундатор українського телебачення, заслужений журналіст України.

 

Віра Миколаївна понад 40 років працювала на посадах головного редактора Головної редакції наукових та освітніх програм Українського телебачення, головним редактором ТО громадсько-політичних програм НТКУ.

 

«Працівники Національної телекомпанії України глибоко сумують з приводу передчасної смерті талановитого журналіста та прекрасної людини», - йдеться в повідомленні НТКУ.

 

Прощання відбудеться 13 січня об 11:30 біля центрального входу НТКУ.

 

Редакція «Детектор медіа» висловлює свої співчуття рідним, близьким, колегам та учням Віри Миколаївни. Світла їй пам'ять!

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6583
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
ф-1
4644 дн. тому
Посвідчення "Заслужений журналіст України" №1 у Віри Миколаївни не БУЛО , а Є. . І БУДЕ.А прощання треба зробити не біля входу в НТКУ , а в самому приміщенні. Бо працювала вона чесно , сумлінно не біля телебачення , а в самому телебаченні.Хоча б таким чином треба шанувати ветеранів , які себе не бачили без телебачення.
dms
4644 дн. тому
У Віри Миколаївни було посвідчення заслуженого журналіста України №1. І вона в журналістиці завжди була першою. Наймасштабніші і найскладніші телевізійні проекти довіряли саме їй. У Вічність пішла дуже шанована Людина - Учитель, Наставник, Головний Редактор, Телевізійник. Для Віри Миколаївни телебачення було магією. Саме у цій медійній царині вона бачила своє покликання. Дякую за журналістську науку! Співчуваю рідним і близьким. Вічна пам"ять...
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду