ТНТ придбав Comedy Club Production

8 Січня 2012
7533
8 Січня 2012
14:38

ТНТ придбав Comedy Club Production

7533
ТНТ придбав Comedy Club Production
У РФ холдинг ТНТ придбав контрольний пакет акцій продюсерського центру Comedy Club Production (CCP). Про це з посиланням на прес-службу ТНТ повідомляє російський «Интерфакс».

За цією інформацією, тепер ТНТ, що входить до складу «Газпром-медіа», володіє 75% мінус 1 акція CСР - ключового виробника і продюсера програм, серіалів і шоу телеканалу ТНТ.
 
За словами генерального директора телеканалу ТНТ Романа Петренка, придбання обумовлено планами развитку каналу: «Інтернет змінює телебачення! У найближчому майбутньому ефірні телеканали втратять монополію на доступ до телеглядача, і баланс сили перейде від телеканалів до власників та виробників популярного контенту. Купівля контрольного пакету акцій Comedy Club Production - це частина нашого плану підготовки поширення у всіх "середовищах" і на всіх пристроях». 

Сума угоди не розголошується. За умовами договору, CСР і ключові продюсери мають довгострокові зобов'язання перед ТНТ щодо виробництва «рейтингових програм, серіалів і шоу».
 
«Остаточна ціна операції за придбані акції CСР - змінна величина, яка залежить від виконання РСР взятих на себе зобов'язань», - повідомили в прес-службі.

Також, за умовами підписаних угод, група компаній ТНТ стала контролюючим власником всіх активів і «бібліотеки» контенту, раніше виробленої CCP та інших структур, що нині входять до CCP.
 
Як уточнює РІА «Новости», CCP є виробником контенту для ТНТ з 2005 року. Почавши з шоу - Comedy Club, протягом шести років CCP став найбільшим продюсером і виробником контенту для ТНТ. Нині це виробництво проектів Comedy Club, Comedy Women, Comedy Battle, реаліті-шоу «Дом-2», а також комедійних серіалів «Інтерни», «Універ», «Універ. Нова общага» і «Наша Russia».  
 
Окрім ТНТ, серед активів холдингу «Газпром-Медіа» такі телеканали, як НТВ, «НТВ Плюс», а також радіостанції «Эхо Москвы»,Relax FM, Next FM і Сіті-FM. Раніше, як писав «Коммерсантъ»«Газпром-медіа» розглядав можливість запуску нової радіостанції на частоті «Первого популярного радио», керівниками якої мали бути телеканал ТНТ і Comedy Club Production. 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7533
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду