Ex.ua блокує пародійний ролик ТВі про Януковича

6 Січня 2012
12831
6 Січня 2012
11:44

Ex.ua блокує пародійний ролик ТВі про Януковича

12831
Ex.ua блокує пародійний ролик ТВі про Януковича

Адміністрація файлообмінника Ex.ua блокує розміщення відеороликів з пародією на новорічне привітання президента Віктора Януковича каналу ТВі. Про це повідомляють одразу кілька джерел.

 

Адміністрація найпопулярнішого українського сервісу зберігання інформації заборонила розміщувати відеоролик в публічному доступі, змінивши його статус на приватний, розповів у своєму блозі на «Детектор медіа» журналіст Максим Савчук.

 

Як повідомив один з користувачів ресурсу EX.UA, одразу після розміщення ролика адміністратор змінив його статус на приватний, що не дає змогу іншим переглянути відео. Після чого користувач отримав повідомлення про те, що відеоролик закрито відповідно до пункту 2.3.6 «Загальних правил розміщення інформації».

 

Нагадаємо, пародійне відео було вперше показане у новорічну ніч.

 

Як писала «Детектор медіа», керівництво ТВі відмовилось транслювати традиційне святкове вітання від президента, і натомість зняло своє власне. Кількість переглядів ролику на Youtube - майже 40 тисяч.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
12831
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Антон
4646 дн. тому
Я впринципе непонимаю, че все так возмущаються??? У сервиса есть правила, которые действуют для всех пользователей. Не согласен с этими правилами - не регся! И харэ на Яныка травить!
www
4649 дн. тому
зачем блокировать? Пародия плохая. На том же екс.юей можно скачать "Недоторканых" и действительно посмеяться с Януковича
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду