ТВі відмовився від новорічного привітання Януковича

30 Грудня 2011
16658
30 Грудня 2011
12:02

ТВі відмовився від новорічного привітання Януковича

16658
ТВі відмовився від новорічного привітання Януковича

Телеканал ТВі вирішив відмовитися від трансляції новорічного привітання президента України Віктора Януковича. Про це на своїй сторінці у Facebook написав генеральний директор ТВі Микола Княжицький.

 

«Коли інші будуть чекати 31 грудня на привітання президента і іноземну попсу, ви перемкнете на ТВі. У нас о 00.00 - своє неповторне привітання, а потім - повна версія кращого українського рок-концерту року!» - написав Микола Княжицький.

 

Зокрема, на ТВі о 22:30 розпочнеться програма «Кабаре "Веселий песецъ". Підсумки року», а опівночі глядачі телеканалу зможуть подивитися концерт Братів Гадюкіних «Я вернувся домів».

 

За кілька хвилин до Нового року новорічне привітання Януковича покажуть «1+1», «Інтер», «Україна», Новий канал, СТБ, ICTV, Перший національний, ТЕТ, «2+2», «Сіті».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
16658
Коментарі
6
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Sparrov
4522 дн. тому
Вдала маркетингова і ще й гарна моральна задумка. Таки дійсно з часів нинішнього президента, цю посаду пишу з малої літери, який з Яника достобіса президент? Так, дріб'язковий злочинець. Щоправда "Весельій песец" це не те що б я подивився перед Новим Роком.
BenHur
4523 дн. тому
ДУМАЮ ЭТО НАЧАЛО ФЛЕШМОБА - ВЫКЛЮЧИ ДЕБИЛОНОСЦА ЭНУКОВЫЧА
!
4523 дн. тому
Власов, ты будешь то смотреть?
ДимОК
4523 дн. тому
Отличный подарок на Новый Год. Спасибо большое :)
avner
4523 дн. тому
Спасибо Княжицкому... Смотреть поздравление малограмотного ублюдка в должности президента - себя не уважать!
T_Andriy
4523 дн. тому
Дякую за інфо про ті 10 провладних каналів, яких необхідно уникати, особливо тв новорічну ніч! Поки вільний Інтернет - диктатури не буде!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду