«Утриматись у кріслі» на ICTV стартує 4 січня

30 Грудня 2011
1475
30 Грудня 2011
10:36

«Утриматись у кріслі» на ICTV стартує 4 січня

1475
«Утриматись у кріслі» на ICTV стартує 4 січня

Інтелектуально-розважальне шоу «Утриматись у кріслі» стартує на телеканалі ICTV 4 січня. Проект виходитиме по буднях о 13:00. Про це повідомляється на сайті каналу.

 

«Утриматись у кріслі» - це українська версія французького квіз-шоу Hold On to Your Seat компанії Effervescence, що виходив на каналі France 2. За задумом, шестеро гравців беруть участь у вікторині з метою стати чемпіоном і виграти грошовий приз. Чим довше учасник зможе всидіти у чемпіонському кріслі, тим більше грошей зможе отримати.

 

Шоу вестиме Григорій Герман - екс-ведучий програм «Таксі» й «Авто-сіті GT» на «Сіті» та «Володар темряви» на «2+2».

 

За правилами шоу, перший переможець гри опиниться в кріслі чемпіона. У кожній наступній програмі гравці змагатимуться між собою за вихід у фінал. У першому турі ведучий поставить учасникам по два запитання на загальну ерудицію. Правильна відповідь без підказок коштує 5 балів. Якщо гравець не впевнений у своїх силах, може отримати чотири варіанти відповіді, але тоді заробить лише 3 бали. Учасник має право попросити ведучого залишити всього два варіанти, і тоді за правильну відповідь отримає 1 бал. Чотири гравця з шести, які наберуть найбільшу кількість балів, вийдуть у наступний тур.

 

У другому турі учасники матимуть однакові запитання, на які повинні дати письмову відповідь. Той, хто набере найбільшу кількість балів - стане фіналістом. Він побореться з чемпіоном за право зайняти його місце в кріслі.

 

Чемпіон має шанс підтвердити свій титул, примножити свій виграш та втриматися в кріслі. Але якщо фіналіст виявиться розумнішим за чемпіона, то посяде його місце в кріслі та отримає по 100 гривень за кожний бал, зароблений суперником. При цьому чемпіон може підкупити переможця.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1475
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду