Топ-3 незаконно скачаних серіалів: «Декстер», «Гра престолів», «Теорія великого вибуху»

28 Грудня 2011
8873
28 Грудня 2011
13:07

Топ-3 незаконно скачаних серіалів: «Декстер», «Гра престолів», «Теорія великого вибуху»

8873
Топ-3 незаконно скачаних серіалів: «Декстер», «Гра престолів», «Теорія великого вибуху»

Портал TorrentFreak опублікував топ-10 найпопулярніших серіалів, які були завантажені в інтернеті «незаконно». Як пише Media Business Reports, рейтинг побудований на основі сервісу YouHaveDownloaded, який містить дані про 50 мільйонів користувачів торрент-трекерів і дозволяє побачити, які файли скачувались з тих чи інших IP-адрес.

 

Серіалом, який має найбільшу кількість піратських переглядів, виявився «Декстер» (Dexter). Цей серіал у 2010 році в Україні показували канал QTV. Серіал знятий за романом Джеффрі Ліндсея Darkly Dreaming Dexter, і розповідає про  серійного вбивцю, який працює судовим експертом в поліції Маямі. 

 

На другому місці у рейтингу опинився серіал «Гра престолів» (Game of Thrones), який з 19 грудня показує канал ТЕТ. Стрічка знята за мотивами саги Джорджа Мартіна (George R. R. Martin) «Пісня льоду та полум'я» (ASong of Ice and Fire). Серіал розповідає про королівство, у якому відбуваються війни, інтриги, битви за престол тощо.

 

Третю сходинку посіла комедія «Теорія великого вибуху» (The Big Bang Theory) про життя фізиків-теоретиків та їх подруги - офіціантки, яка мріє стати кінозіркою.  В Україні серіал показував «MTV Україна».

 

Четвертий у рейтингу серіал «Доктор Хаус» (House) про талановитого лікаря-діагноста зі складним характером Грегорі Хауса. Серіал з 2008 року виходить на телеканалі СТБ.

 

Слідом йде американський ситком «Як я зустрів вашу маму» (How I Met Your Mother). За сюжетом Тед Мосбі розповідає своїм дітям-підліткам  про власну молодість, знайомство з дружиною, про друзів тощо. В Україні російська адаптація серіалу виходила на ТЕТі.

 

На шостій позиції телесеріал «Хор» (Glee). У ньому змішані різні жанри: мюзикл, драма та комедія. Вчитель іспанської Вілл Шустер починає організовувати хор та постановку мюзиклу серед студентів. В центрі уваги взаємини між однокласниками.

 

Сьома сходинка за «Ходячими мерцями» (The Walking Dead). Серіал знятий за  однойменними коміксами Роберта Кіркмана (Robert Kirkman) і розповідає історію життя  сім'ї шерифа після того, як нашестя зомбі заполонило землю. Серіал також придбав ТЕТ.

 

Слідом у рейтингу йде науково-фантастична драма «Терра Нова» (Terra Nova). Вона розповідає про те, що у час, коли земля перенаселена і більшість рослин та тварин зникли, вчені бачать єдиний шанс вижити - повернутись у минуле, назад на 85 мільйонів років, щоб  відновити цивілізацію.

 

На передостанньому місці у десятці ще один серіал, який цього року виходив на ТЕТі, - історія про вампірів «Реальна кров» (True Blood). Стрічка знята на основі романів Шарлін Харріс. За сюжетом, завдяки винайденню штучної крові у Японії, вампіри починають спокійне життя серед інших мешканців міста.

 

І завершує десятку «У всі тяжкі»  (Breaking Bad). Це історія життя викладача хімії у школі, який відпрацьовує на автомийці. Через насмішки та знущання учнів над ним та його сином-інвалідом вчитель починає синтезувати метамфетамін і підпільно продавати його мешканцям міста. Як пише видання, права на серіал в Україні придбав «Інтер».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8873
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Yura
4514 дн. тому
Щодо показу телеканалами інфа не всюди правильна. Декстера показував тільки QTV. "Теорію великого вибуху" окрім МТВ показував раніше "Інтер". "Як я познайомився з вашою мамою" показував не ТЕТ, а Новий канал. Хор був на ТЕТі двічі вже. Пуститися берега - саме так переклали на Так Треба Продакшн серіал "Breaking Bad" для показу на "Інтері" і встигли показати вже 2 сезони.
куку
4514 дн. тому
так и ХОР тоже на ТЕТи)))
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду