Івано-Франківська ОДТРК у 2012 році збудує телестудію та розпочне телевізійне мовлення

27 Грудня 2011
11332
27 Грудня 2011
12:36

Івано-Франківська ОДТРК у 2012 році збудує телестудію та розпочне телевізійне мовлення

11332
Івано-Франківська ОДТРК у 2012 році збудує телестудію та розпочне телевізійне мовлення

У 2012 році в Івано-Франківській обласній державній телерадіокомпанії (ОДТРК) передбачається відкрити обласну телевізійну студію. Про це в інтерв'ю «Детектор медіа» розповів голова Держкомтелерадіо Олександр Курдінович.

 

«Нарешті буде збудовано телебачення на Івано-Франківщині. Там є радійна складова обласної державної телерадіокомпанії, а телебачення немає», - пояснив Олександр Курдінович.

 

За його словами, на телестудію вже закладено кошти в бюджеті-2012: «Зараз передбачені кошти на придбання телевізійної техніки. Я думаю, що протягом 5-6 місяців ми зможемо збудувати там цифрову телевізійну студію, Івано-Франківська ОДТРК буде мовити в цифровому стандарті».

 

Дотепер Івано-Франківська ОДТРК була єдиною ОДТРК, яка не вела телевізійного мовлення, а тільки радійне. Однак у 2011 році вона перемогла в цифровому конкурсі й отримала ліцензії на три частоти в Івано-Франківській області в МХ-5.

 

Нагадаємо, що в Івано-Франківську працює комунальне Івано-Франківське обласне телебачення «Галичина» (засновник - облрада), яке також отримало ліцензії в МХ-5.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
11332
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Ярослав
4339 дн. тому
Приймачі для ефірного цифрового телебачення з гарантійним обслуговуванням можна придбати в магазині "Супутникові системи", м.Івано-Франківськ, вул.Галицька 64-Б, тел.0342-715-748.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду