detector.media
27.12.2011 12:36
Івано-Франківська ОДТРК у 2012 році збудує телестудію та розпочне телевізійне мовлення

У 2012 році в Івано-Франківській обласній державній телерадіокомпанії (ОДТРК) передбачається відкрити обласну телевізійну студію. Про це в інтерв'ю «Детектор медіа» розповів голова Держкомтелерадіо Олександр Курдінович.

 

«Нарешті буде збудовано телебачення на Івано-Франківщині. Там є радійна складова обласної державної телерадіокомпанії, а телебачення немає», - пояснив Олександр Курдінович.

 

За його словами, на телестудію вже закладено кошти в бюджеті-2012: «Зараз передбачені кошти на придбання телевізійної техніки. Я думаю, що протягом 5-6 місяців ми зможемо збудувати там цифрову телевізійну студію, Івано-Франківська ОДТРК буде мовити в цифровому стандарті».

 

Дотепер Івано-Франківська ОДТРК була єдиною ОДТРК, яка не вела телевізійного мовлення, а тільки радійне. Однак у 2011 році вона перемогла в цифровому конкурсі й отримала ліцензії на три частоти в Івано-Франківській області в МХ-5.

 

Нагадаємо, що в Івано-Франківську працює комунальне Івано-Франківське обласне телебачення «Галичина» (засновник - облрада), яке також отримало ліцензії в МХ-5.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY