Телекомунікаційна група Vega запустила онлайн-ресурс Vegazeta

22 Грудня 2011
9144
22 Грудня 2011
17:02

Телекомунікаційна група Vega запустила онлайн-ресурс Vegazeta

9144
Телекомунікаційна група Vega запустила онлайн-ресурс Vegazeta

Телекомунікаційна група Vega, що входить до групи компаній СКМ, заснувала онлайн-ресурс Vegazeta, присвячений інтернету. Про це йдеться в прес-релізі СКМ.

 

Нове інтернет-видання спеціалізується на висвітленні розвитку онлайн-сервісів: публікує новини про появу нових послуг, удосконалення вже наявних, а також останні тенденції розвитку інтернету, дає огляди сервісів і конкретні поради, як отримувати від інтернету більше користі. Також у своєму виданні Vega подаватиме новини про свою роботу.

 

Vegazeta стала продовженням корпоративного блогу Vegablog, який стартував у 2009 році. Веб-адреса Vegazeta та ж сама, що й у Vegablog: http://blog.vegatele.com/. Але відтепер блоги стають одним із розділів Vegazeta, у якому співробітники телекомунікаційної групи продовжать ділитися своїми думками.

 

Як уточнили «Детектор медіа» в прес-службі Vega, головним редактором онлайн-ресурсу є Оксана Зеленюк, начальник відділу маркетингових комунікацій Vega. Разом із нею редакція налічує чотири людини.

 

«Значення інтернету для українців помітно зросло: кількість користувачів послуг широкосмугового доступу в нашій країні збільшилася втричі (з 2009 року) й перевищила п'ять мільйонів. Такі темпи збережуться найближчим часом, і ще більше жителів України почнуть користуватися швидкісним інтернетом. Vega сподівається, що її онлайн-ЗМІ допоможе численним ШПД-користувачам отримати від швидкісного доступу до Мережі максимальну вигоду», - пояснюють у компанії причини запуску інтернет-видання.

 

Довідка:

Телекомунікаційна група Vega - оператор українського ринку фіксованого зв'язку, який входить до телекомунікаційного напряму групи СКМ. Надає послуги фіксованого телефонного зв'язку, широкосмугового доступу до інтернету й передавання даних. Vega з'явилася на ринку телекомунікацій України в результаті об'єднання телекомунікаційних груп «Фарлеп» і «Оптима Телеком», а також компаній «Укомлайн», ЦСС, IP Telecom, «Матриця», «Вілком» і багатьох інших. На сьогодні об'єднаний оператор присутній у 47 населених пунктах 20-ти областей України. Повний спектр послуг Vega надає у 38 населених пунктах України. Оперативний менеджмент телекомунікаційної групи здійснює ПрАТ «Фарлеп-Інвест».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
9144
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду