detector.media
22.12.2011 17:02
Телекомунікаційна група Vega запустила онлайн-ресурс Vegazeta

Телекомунікаційна група Vega, що входить до групи компаній СКМ, заснувала онлайн-ресурс Vegazeta, присвячений інтернету. Про це йдеться в прес-релізі СКМ.

 

Нове інтернет-видання спеціалізується на висвітленні розвитку онлайн-сервісів: публікує новини про появу нових послуг, удосконалення вже наявних, а також останні тенденції розвитку інтернету, дає огляди сервісів і конкретні поради, як отримувати від інтернету більше користі. Також у своєму виданні Vega подаватиме новини про свою роботу.

 

Vegazeta стала продовженням корпоративного блогу Vegablog, який стартував у 2009 році. Веб-адреса Vegazeta та ж сама, що й у Vegablog: http://blog.vegatele.com/. Але відтепер блоги стають одним із розділів Vegazeta, у якому співробітники телекомунікаційної групи продовжать ділитися своїми думками.

 

Як уточнили «Детектор медіа» в прес-службі Vega, головним редактором онлайн-ресурсу є Оксана Зеленюк, начальник відділу маркетингових комунікацій Vega. Разом із нею редакція налічує чотири людини.

 

«Значення інтернету для українців помітно зросло: кількість користувачів послуг широкосмугового доступу в нашій країні збільшилася втричі (з 2009 року) й перевищила п'ять мільйонів. Такі темпи збережуться найближчим часом, і ще більше жителів України почнуть користуватися швидкісним інтернетом. Vega сподівається, що її онлайн-ЗМІ допоможе численним ШПД-користувачам отримати від швидкісного доступу до Мережі максимальну вигоду», - пояснюють у компанії причини запуску інтернет-видання.

 

Довідка:

Телекомунікаційна група Vega - оператор українського ринку фіксованого зв'язку, який входить до телекомунікаційного напряму групи СКМ. Надає послуги фіксованого телефонного зв'язку, широкосмугового доступу до інтернету й передавання даних. Vega з'явилася на ринку телекомунікацій України в результаті об'єднання телекомунікаційних груп «Фарлеп» і «Оптима Телеком», а також компаній «Укомлайн», ЦСС, IP Telecom, «Матриця», «Вілком» і багатьох інших. На сьогодні об'єднаний оператор присутній у 47 населених пунктах 20-ти областей України. Повний спектр послуг Vega надає у 38 населених пунктах України. Оперативний менеджмент телекомунікаційної групи здійснює ПрАТ «Фарлеп-Інвест».

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY