«Майстер-клас» Наталки Фіцич переходить з Першого на 5 канал

20 Грудня 2011
16983
20 Грудня 2011
17:24

«Майстер-клас» Наталки Фіцич переходить з Першого на 5 канал

16983
«Майстер-клас» Наталки Фіцич переходить з Першого на 5 канал

З нового року програма Наталки Фіцич про традиції та ремесла «Майстер-клас» переходить з Першого національного на 5 канал. Про це «Детектор медіа» повідомила автор проекту.

 

За словами Наталки Фіцич, прем'єра «Майстер-класу» на 5-му каналі відбудеться на Різдво, 7 січня. У першому випуску ведуча разом з однією з найбільш знаних майстринь соломоплетіння розкажуть про виготовлення дідуха.

 

Проект на 5-му виходитиме щосуботи о 22:25.

 

Протягом 2011 року «Майстер-клас» виходив на Першому національному. Загалом, за словами Наталки Фіцич, вийшло близько 30 прем'єрних випусків. Зараз Перший показує повтори програми.

 

«Перший національний - державний канал, який має багато зобов'язань і пріоритетних речей, які мали виходити в ефір. Тому протягом року було багато перенесень або невиходів нашої програми, а це не йшло їй на користь. Тому ми вирішили, що корисніше для програми було б виходити на 5-му каналі, де сітка жорсткіша. Запропонували проект 5-му, вони одразу погодилися», - пояснила пані Фіцич зміну каналу.

 

За її словами, на 5-му каналі виходитимуть нові прем'єрні випуски «Майстер-класу». Повторів на Першому після Нового року більше не буде.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
16983
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду