detector.media
20.12.2011 17:24
«Майстер-клас» Наталки Фіцич переходить з Першого на 5 канал

З нового року програма Наталки Фіцич про традиції та ремесла «Майстер-клас» переходить з Першого національного на 5 канал. Про це «Детектор медіа» повідомила автор проекту.

 

За словами Наталки Фіцич, прем'єра «Майстер-класу» на 5-му каналі відбудеться на Різдво, 7 січня. У першому випуску ведуча разом з однією з найбільш знаних майстринь соломоплетіння розкажуть про виготовлення дідуха.

 

Проект на 5-му виходитиме щосуботи о 22:25.

 

Протягом 2011 року «Майстер-клас» виходив на Першому національному. Загалом, за словами Наталки Фіцич, вийшло близько 30 прем'єрних випусків. Зараз Перший показує повтори програми.

 

«Перший національний - державний канал, який має багато зобов'язань і пріоритетних речей, які мали виходити в ефір. Тому протягом року було багато перенесень або невиходів нашої програми, а це не йшло їй на користь. Тому ми вирішили, що корисніше для програми було б виходити на 5-му каналі, де сітка жорсткіша. Запропонували проект 5-му, вони одразу погодилися», - пояснила пані Фіцич зміну каналу.

 

За її словами, на 5-му каналі виходитимуть нові прем'єрні випуски «Майстер-класу». Повторів на Першому після Нового року більше не буде.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY