Найєм і Лещенко отримали відзнаки за матеріали року

17 Грудня 2011
7191
17 Грудня 2011
19:18

Найєм і Лещенко отримали відзнаки за матеріали року

7191
Найєм і Лещенко отримали відзнаки за матеріали року
Журналісти «Української правди» Мустафа Найєм і Сергій Лещенко отримали відзнаки Polit Club за найкращий журналістський матеріал року, повідомляє сайт видання.

Дипломи вручив засновник премії Віталій Портников під час засідання Polit Club у Києві. 
 
Назви матеріалів, за які відзначені журналісти, не уточнюються. 
 
Протягом місяця на сторінці клубу у Facebook  проводилося опитування «Хто, на Вашу думку, цього року виступив з найбільш важливим журналістським матеріалом або блогом, вплинувши таким чином на суспільні настрої або започаткувавши важливу громадську ініціативу?». Участь у визначенні переможців взяли понад 1000 користувачів соцмережі.

 
  
Polit Club створений Агенцією політичної аналітики Віталія Портникова як дискусійний майданчик для спеціалістів, пов'язаних зі сферою політики. 
 
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7191
Коментарі
3
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
допитливий
4504 дн. тому
Ontario - ты дебил. А Мустафа все делает правильно. Вопрос о том, было ли письмо от Тимошенко по закону о выборах - принципиальнейший. Потому что это покажет, есть ли вообще БЮТ как партия или нет. Если письмо было, а всякие соболевы, королевские, турчиновы и иже с ними его скрывают - значит, БЮТ накрылся медным тазом. И Мустафа совершенно правильно добивается четкого ответа на этот вопрос. А если партийные уроды на его вопрос упорно не хотят отвечать - Найем должен ставить вопрос снова и снова. Потому что классный журналист
йолка
4504 дн. тому
смешная фотка
Ontario
4505 дн. тому
Портников на мою думку заслуговує на цю премію. Мустафа своїм оголтілим пошуком сенсації там де їх нема не заслуговує. Приклад: фальшика Брехословської про лист МО Росії, Хамске настирне випитування гостей і мусолення в ефірах про те, чи давала дозвіл на голосування Юля. Та і Лещенко перед початком апеляційного суду "справи" Тимошенко "до столу" підготував небилиці- догадки зі США і опублікуав в УП. Після цього поваги у мене до останніх нема
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду