Замість опозиціонерів до Шустера прийдуть лікарі говорити про туберкульоз (оновлено)

16 Грудня 2011
4949
16 Грудня 2011
17:43

Замість опозиціонерів до Шустера прийдуть лікарі говорити про туберкульоз (оновлено)

4949
Нібито через відмову Турчинова і Гриценка. У «Батьківщині» відмову заперечують
Замість опозиціонерів до Шустера прийдуть лікарі говорити про туберкульоз (оновлено)

У програмі «Шустер live» зміни: сьогодні, 16 грудня, замість лідерів опозиції гостями студії будуть лікарі. Тема - «Туберкулез. Кто наживается на смерти?», повідомляє прес-служба «Савік Шустер студії», продакшну проекту.

 

Вчора прес-служба повідомила, що на ефір 16 грудня прийдуть лідери української опозиції говорити про вибір України напередодні саміту Україна - ЄС. Редакція запросила Анатолія Гриценка, В'ячеслава Кириленка, Віталія Кличка, Валентина Наливайченка, Олександра Турчинова, Олега Тягнибока, Арсенія Яценюка.

 

Зміну теми прес-служба пояснює тим, що двоє запрошених - Олександр Турчинов і Анатолій Гриценко - відмовилися взяти участь у програмі.

 

Новими гостями стануть: Олександр Анищенко (міністр охорони здоров'я), Олександр Толстанов (заступник міністра охорони здоров'я), Тетяна Александріна (голова Державної служби України з питань протидії ВІЛ/СНІД), Валерій Івасюк (радник голови СНБО), Євгенія Бабенкова (головний фтізиатр Миколаївської обл.), Наталя Кожан (керівник відділу лікування і діагностики туберкульозу фонду Ріната Ахметова «Розвиток України»), Анатолій Заболотний (директор фонду).

 

Як повідомила «Детектор медіа» прес-секретар Олександра Турчинова Ганна Вахоцька, представники партії «Батьківщина» не відмовлялися від участі в ефірі ток-шоу «Шустер life», однак на програму мав прийти Сергій Соболєв, а не Олександр Турчинов (як повідомляла прес-служба проекту): «Вчора, станом на 17.00 чи 19.00 вечора, у нас була погоджена кандидатура Соболєва, а сьогодні, мабуть, власники УТ-1 вирішили скасувати ефір, тому що їм просто нецікаво слухати про подальші плани та дії опозиції та кроки. Ми не відмовлялися, сьогодні від нас мав бути Сергій Соболєв».

 

«Очевидно, зірвався спільний план Савіка Шустера та Банкової вчергове дискредитувати опозицію та зіткнути опозиціонерів лобами у прямому ефірі. Переконані, що саме сварки та поливання один одного брудом планувалися як основна мета програми», - говориться в офіційній заяві «Батьківщини».

 

«Детектор медіа» намагається також отримати коментар Анатолія Гриценка.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4949
Коментарі
7
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
аяврик
4520 дн. тому
Давно пора было оппозиции отказаться от участия в антигосударственном и антиукраинском шабаше и своим присутствием повышать рейтинг одиозной передаче и ее ведущему.
Сава
4520 дн. тому
Странно, а вот в Европе темы туберкулеза, СПИДа, абортов, однополых браков, гендерных проблем вызывают самое живое обсуждение. Может, просто у нас подготовка аудитории хромает? Куда приятней поливать друг друга дерьмом без аргументов? На Соболева в истерике смотреть приятно. Только без звука.
демократ
4520 дн. тому
свобода слова?шустер не позорься.Или работай над"свободой,власти во преки" или заканчивай такую работу........
S
4520 дн. тому
Ще є заява Фронту змін про цю історію.
хома
4520 дн. тому
Що та "свобода слова" дає ? Язиками поляпають. Зроблять вигляд, що щось відстоюють. А у ВзР тиснуть кнопки, як чечет скаже. Трутні, воно і є трутні. Жоден злодій, засвічений у студії, до камери не дійшов. Локшини на вуха зомбованим. А банда далі грабує.
мда
4520 дн. тому
Так, а що неясно? Подзвонили з Банковової і "прикрутили" цей прояв самодіяльності. Як же так? Всіх опозиціонерів і в одній студії? Владу зібрались мочити?
хохлостан
4520 дн. тому
ВОТ И КОНЕЦ СВОБОДЕ СЛОВА !
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду