До Шустера прийдуть лідери опозиції

15 Грудня 2011
8460
15 Грудня 2011
21:26

До Шустера прийдуть лідери опозиції

8460
До Шустера прийдуть лідери опозиції

Напередодні саміту Україна-ЄС редакція «Шустер Live» запросила взяти участь в ефірі 16 грудня лідерів української опозиції. Про це повідомляє прес-служба «Савік Шустер студія», продакшну проекту.

 

Тема програми: «Вибір України».

 

Гостями студії будуть Анатолій Гриценко (лідер партії „Громадянська позиція"), В'ячеслав Кириленко (лідер партіїї „ЗаУкраїну!"), Віталій Кличко (лідер партії „Удар"), Валентин Наливайченко (голова політради партії „Наша Україна"), Олександр Турчинов (перший заступник голови партії „Батьківщина"), Олег Тягнибок (лідер ВО „Свобода"), Арсеній Яценюк (лідер партії „Фронт змін").

 

Станом на 20.30 15 грудня всі запрошені, окрім Арсенія Яценюка, дали згоду на участь у програмі, повідомляє прес-служба. Арсеній Яценюк пообіцяв дати відповідь 16 грудня до 11.00.

 

Програма виходить на Першому національному о 21.25.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8460
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
телеглядач
4536 дн. тому
где эти комментарии? Кто вам дал право называться "телекритикой"!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду