Новий канал оновив сайт

16 Грудня 2011
8525
16 Грудня 2011
16:36

Новий канал оновив сайт

8525
Новий канал оновив сайт

Новий канал оновив свій сайт - novy.tv. Змінився дизайн, оновились рубрики. Розробкою дизайну займалась компанія  Vintage.

 

За інформацією прес-служби були поведені дослідження і створені портрети потенційних користувачів сайту: «Таким чином була спроектована інформаційна архітектура сайту та створений  інтерактивний прототип з повним описом. У результаті напруженої роботи з'явився швидкий сайт зі зручною навігаційною системою, приємним дизайном».

 

На сайті з'явилась «наскрізна авторизація», яка дозволяє спілкуватись, коментувати ділитись посиланнями, маючи акаунт на Facebook, VKontakte, Twitter або зареєструвавшись на форумі Нового каналу.

 

З'явився розділ відео, фото, «Спільнота» (форум).  Відео сайту та інші матеріали  можна переглядати з iPhone, iPad, пристроїв з Android. Окрім цього на порталі з'явилось зручне сортування роликів програм та закадрового відео.

 

Також на сайті розміщений редакційний статут каналу.

 

Тепер, за інформацією каналу, щотижня оновлюватиметься функціонал, додаватимуться віджети, фото- та відео-конкурси, з'являться онлайн-конференцій та відеокастинги.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8525
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Олексій
4518 дн. тому
У ictv убогий сайт. А модульна сітка такого типу використовується у багатьох каналів.
Жужа
4521 дн. тому
Копия сайта ictv... воспользовался новый идейной помощью старшего брата)
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду