detector.media
16.12.2011 16:36
Новий канал оновив сайт

Новий канал оновив свій сайт - novy.tv. Змінився дизайн, оновились рубрики. Розробкою дизайну займалась компанія  Vintage.

 

За інформацією прес-служби були поведені дослідження і створені портрети потенційних користувачів сайту: «Таким чином була спроектована інформаційна архітектура сайту та створений  інтерактивний прототип з повним описом. У результаті напруженої роботи з'явився швидкий сайт зі зручною навігаційною системою, приємним дизайном».

 

На сайті з'явилась «наскрізна авторизація», яка дозволяє спілкуватись, коментувати ділитись посиланнями, маючи акаунт на Facebook, VKontakte, Twitter або зареєструвавшись на форумі Нового каналу.

 

З'явився розділ відео, фото, «Спільнота» (форум).  Відео сайту та інші матеріали  можна переглядати з iPhone, iPad, пристроїв з Android. Окрім цього на порталі з'явилось зручне сортування роликів програм та закадрового відео.

 

Також на сайті розміщений редакційний статут каналу.

 

Тепер, за інформацією каналу, щотижня оновлюватиметься функціонал, додаватимуться віджети, фото- та відео-конкурси, з'являться онлайн-конференцій та відеокастинги.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY