Антон Кудряшов змінив «СТС Медіа» на Vimpelcom

16 Грудня 2011
13632
16 Грудня 2011
10:39

Антон Кудряшов змінив «СТС Медіа» на Vimpelcom

13632
Антон Кудряшов змінив «СТС Медіа» на Vimpelcom

Антон Кудряшов пішов з посади генерального директора «СТС Медіа». Відставка була прийнята за взаємною згодою на засіданні ради директорів 15 грудня. Про це повідомляє прес-служба «СТС Медіа».

 

До моменту призначення нового глави тимчасово виконуючим обов'язки генерального директора холдингу буде головний фінансовий керуючий компанії Борис Подільський.

 

Також «СТС Медіа» обрав Анжело Кодіньоні співголовою ради директорів, а Дмитра Лебедєва призначив новим членом ради директорів, де він замінить Петра Авена, який вийшов з ради.

 

Анжело Кодіньоні входить до складу ради директорів з червня 2011 року. Пан Кодіньоні близько 30 років працює в сфері телебачення, медіа і реклами, має досвід створення та управління телевізійними мережами в Європі та Азії. З 2006 року Дмитро Лебедєв займає посаду Голови Правління ВАТ «АБ "Россия"», найбільшого російського корпоративного банку, має більш ніж 20-річний досвід роботи в банківській сфері. Банк «Россия» афілійований з Telcrest Investments Limited (Telcrest) - компанією, що володіє 25,2% акцій «СТС Медіа».

 

Як зазначається, Кодіньоні і Лебедєв є представниками Telcrest, і їх призначення відбулося відповідно до умов акціонерної угоди між «СТС Медіа», MTG Russia і Telcrest, яке діє з 2 червня 2011 року.

 

Антон Кудряшов обіймав посаду генерального  директора з 2008 року. Борис Подільський працює на посаді головного фінансового керуючого з 2007 року. До цього займав посаду директора з фінансів та корпоративної звітності в компанії «Мобільні ТелеСистеми» (МТС), раніше - різні посади в компанії Ernst & Young.

 

Як повідомляє Forbes, Антон Кудряшов очолить російські операції Vimpelcom Ltd.
Він займе пост гендиректора ВАТ «Вимпелком» з 16 січня, а також  увійде до правління Vimpelcom Ltd. Нинішній гендиректор «Вимпелкому» Олена Шматова переходить на роботу в головний офіс групи в Амстердам, де буде відповідати за бізнес-контроль, розвиток і M&A в команді головного фінансового директора Vimpelcom Хенка Ван Далена.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
13632
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду