«Інтер» зняв новорічні ролики за участі своїх ведучих (ФОТО)

15 Грудня 2011
20871
15 Грудня 2011
11:54

«Інтер» зняв новорічні ролики за участі своїх ведучих (ФОТО)

20871
«Інтер» зняв новорічні ролики за участі своїх ведучих (ФОТО)

Канал «Інтер» закінчив зйомки новорічних іміджевих заставок, які з'являться в ефірі напередодні свят. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

У нових роликах знялися ведучі «Інтера» - Олег Панюта, Анастасія Даугуле, Володимир Андрієвський, Євген Кисельов, Дарина Капустян, Даша Малахова, Ганна Панова, Юлія Литвиненко, Ганна Гомонай, Роман Кадемін, Дмитро Глєбов. Також участь у зйомках брали маленькі діти - випускники курсу «Телемалюк» програми «Інтершкола».

 

У новорічних заставках телеглядачі «Інтера» побачать телеведучих у ролі Дідів Морозів та Снігуроньок.

 

«У цих роликах ми покажемо суперсім'ю Дідів Морозів, які готують один одному сюрпризи, дарують подарунки і творять новорічні дива», - каже керівник служби дизайну медіагрупи «Інтер» Артем Гостєв.

 

Усього в ефір вийде дев'ять тематичних роликів.

 

Розробкою і зйомками новорічних ID займалася служба дизайну медіагрупи «Інтер».

 

 

 Євген Кисельов

 

Ганна Гомонай, Ганна Панова, Анастасія Даугуле

 

 Роман Кадемін, Володимир Андрієвський, Дмитро Глєбов

 

 

Олег Панюта

 

 

 Дарина Капустян, Даша Малахова

 

Нагадаємо, також новорічні заставки зняв канал «1+1».

 

«Детектор медіа»

 

Фото надано прес-службою

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
20871
Коментарі
8
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Вася я
4517 дн. тому
Я только Киселёва знаю. Остальные неизвестные мне люди. Они что операторов сняли в заставках?
ого!
4521 дн. тому
Це ідея Побєдоносцевої? Заслуговує уваги, як би в Интера були обличчя. П.С. Олексій, ви збочинець! П.П.С. Іра, велике вам дякую за відсутність Кварталу!!
Олексій Мазур, Дніпропетровськ
4521 дн. тому
Пропоную підписи під світлини, зроблені під час "Голубої вечірки на "інтері": 1. Старий "московський бамбук" Кисельов переглядає газету для геїв. 2. Ганна Панова своїм подружкам-снігуронькам на дивані: "А що, ці хлопці всі геї? Тоді навіщо нас сюди запросили?". Ганна Гомонай: "Не знаю, давай ще трохи посидимо, подивимося". 3. Володимир Андрієвський знайшов собі партнерів на вечір. 4. Олег Панюта намацав на зеленому багаточлені підходящий для себе розмір. 5. Марина Капустян і Даша Малахова обійдуться й без чоловіків - вони задовольнятимуться одна одною.
Лена
4521 дн. тому
Анна Панова- просто блонди-секси
коллега
4521 дн. тому
а где цаплиенко, интер???
Олексій Мазур, Дніпропетровськ
4521 дн. тому
Моє новорічне привітання "Інтеру". Навіяно світлинами і ефіром каналу: «Дивлюся я «Інтер» та й думку гадаю, Чому цей канал я так зневажаю? Тому що канал цей радше російський, З екрану йде сморід московсько-кремлівський Працюють на ньому хохли-малороси Підніжки московські та інші пєндоси Васали, раби, холуї і холопи… Ефір - ніби пук із путінськой жопи»
Олексій Мазур, Дніпропетровськ
4521 дн. тому
А чому вони всі такі голубі? Ведучі "Інетра" змінюють орієнтацію? І Панюта з якимсь дуже підозріло фалосоподібним пристроєм... Такий задоволений... Це він до "процедури" з внутрішнього застосування чи відразу після? Фу, мерзота... Суцільня херня...
ех Інтер!
4521 дн. тому
Ці люди і так мало впізнавані, а в цих костюмах взагалі незрозуміло хто є хто! Не має облич в Інтера, не має!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду