Роман Ландік напав на оператора «1+1»

8 Грудня 2011
14720
8 Грудня 2011
17:17

Роман Ландік напав на оператора «1+1»

14720
Вдарив головою телекамеру
Роман Ландік напав на оператора «1+1»

Роман Ландік намагався зламати апаратуру знімальної групи ТСН, йдучи до зали суду у супроводі чотирьох конвоїрів. Про це повідомляє сайт tsn.ua.

 

«У коридорі суду Роман Ландік побачив оператора каналу «1+1» і зненацька вдарив головою камеру. Удар був такої сили, що з неї впав акумулятор, відео стерлося», - йдеться на сайті. Вчинити таке затриманому не завадив навіть конвой.

 

Пояснювати свої дії Ландік, якого судять за публічне побиття дівчини з Луганська, не став. За нього це зробили його адвокати. За їхніми словами, підзахисний нервує і не має можливості виплеснути свої емоції.

 

Нагадаємо, це не перший випад Романа Ландіка на адресу  «1+1». Раніше він збирався скаржитися на ТСН міжнародним судовим інстанціям. Усіх журналістів, які висвітлювали його конфлікт з Коршуновою, підсудний звинуватив у злочині проти народу, громадськості та особистості. І пообіцяв, що журналісти сидітимуть на лаві підсудних.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
14720
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
EURONEWS
4544 дн. тому
Оденьте намордник этому отморозку-ублюдку Ландику. В тюрьму урода - пусть станет петухом.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду