Дистрибутор вилучив еротичний блок з ефіру TV 1000 Action

6 Грудня 2011
14613
6 Грудня 2011
18:42

Дистрибутор вилучив еротичний блок з ефіру TV 1000 Action

14613
Дистрибутор вилучив еротичний блок з ефіру TV 1000 Action

Дистрибутор телеканалу TV 1000 Action в Україні - компанія «Віасат Україна» - вилучив з ефіру нічний блок еротичних програм. Про це на засіданні Національної ради з питань телебачення і радіомовлення повідомив представник компаній Андрій Буренок, повідомляє прес-служба Нацради.

 

На засіданні Національної ради 6 грудня розглядалося питання про внесення змін до рішення, яким TV 1000 Action було додано до так званого списку адаптованих каналів. Нацрада планувала обмежити ретрансляцію TV 1000 Action з 23.00 до 06.00 в українських кабельних мережах.

 

За даними моніторингів телеканалу TV 1000 Action (протягом жовтня 2011 року) було встановлено, що після 24-ї години в його ефірі транслюється блок еротичних програм під логотипом TVX загальним хронометражем до 3 годин. «Програма має статус adult, тобто розрахована на дорослу аудиторію, може мати ознаки порнографії, що заборонено Європейською конвенцією про транскордонне телебачення», - йдеться в повідомленні прес-служби Нацради.

 

Натомість Андрій Буренок повідомив, що після зауважень, висловлених Національною радою, дистрибутор звернувся до правовласників каналів і станом на сьогодні цей нічний блок вилучено з ефіру, і еротичні програми більше не транслюватимуться.

 

Зважаючи на пояснення представника компанії-дистриб'ютора, Національна рада ухвалила рішення призначити додатковий моніторинг цього каналу, аби остаточно з'ясувати ситуацію.

 

Перший заступник голови Національної ради Оксана Головатенко закликала дистрибуторів з більшою увагою ставитися до своїх обов'язків та посилити самоконтроль, аби таких випадків більше не траплялося.

 

Нагадаємо, нині перелік адаптованих каналів налічує 155 програм.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
14613
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Антик
4526 дн. тому
Закройте нах TBi,так такое гамно каждую ночь!
Ден
4526 дн. тому
верните!! гады, задолбали эти импотенты в нацраде! Классическая эротика же была((
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду