Компанія «Віасат Україна» запустила офіційний сайт

18 Березня 2010
15291
18 Березня 2010
08:58

Компанія «Віасат Україна» запустила офіційний сайт

15291
Компанія «Віасат Україна» запустила офіційний сайт

Офіційний дистрибутор каналів Viasat на території України «Віасат Україна» запустив офіційний сайт: www.viasat-channels.tv. Про це ТК повідомили в компанії.

 

Сайт орієнтований на глядачів каналів, а також на кабельних операторів, які транслюють канали Viasat.

 

На сайті глядачі можуть знайти оператора, який транслює канали в його регіоні, скласти особисту телепрограму, для чого на сайті існує образ «TVой друг», підписатися на анонси й нагадування про програми.

 

Водночас оператори можуть отримати реєстрацію на сайті та, крім загальної інформації про канали Viasat, телепрограми й передплати на анонси й новини, можуть отримати доступ до технічних параметрів і налаштувань каналів.

 

Як повідомляла ТК, ТОВ «Віасат Україна» зареєструвалася в Нацраді з питань телебачення і радіомовлення як суб'єкт інформаційної діяльності - дистрибутор програм 2 вересня 2009 року. «Віасат Україна» представляє в Україні сім каналів: TV 1000, TV 1000 Action, «TV 1000 Русское кино», Spice, Viasat Explorer, Viasat History та Viasat Sport.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
15291
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду