«Давай одружимось» знову вестиме Байрак?

5 Грудня 2011
11611
5 Грудня 2011
11:15

«Давай одружимось» знову вестиме Байрак?

11611
«Давай одружимось» знову вестиме Байрак?

Продакшн-компанія Film.ua продовжить зйомки дейтинг-шоу «Давай одружимось», закритого у жовтні. Як повідомляється на сайті агентства Massovka, зйомки планують розпочати 7 грудня.

 

За інформацією «Детектор медіа», очікується, що в ефір проект повернеться на початку січня, а ведучою знову стане Оксана Байрак. Програма змінить телеканал. Раніше планувалося, щозамість СТБ вона виходитиме на «Інтері», однак тепер продакшн веде переговори з іншими каналами.

 

У прес-службі Film.ua «Детектор медіа» зазначили, що наразі продакшн веде переговори і з каналами, і з ведучою, і до їх закінчення подробиці не розголошуються.

 

«Детектор медіа» звернулась із запитаннями до прес-служби телеканалів «Інтер» та СТБ і чекає на відповідь.

 

Нагадаємо,  СТБ зняв з ефіру «Давай одружимось» у жовтні  через низькі показники. У прес-службі повідомляли, що проект перебуває у творчій відпустці. Її метою були нові розробки, які мали б вивести проект на бажану для каналу частку 12-15% о 17.00 за комерційною аудиторією 18-54, вибірка «50 тис.+».

 

Ведучою останніх випусків проекту була Ксенія Собчак. Спочатку - з 31 серпня 2009 року - шоу вела режисер Оксана Байрак. Формат проекту «Давай одружимося» телеканал СТБ придбав у російського Першого каналу і запустив його у виробництво спільно з Film.ua.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
11611
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Олена
4140 дн. тому
Да, точно подмечено. Эти три "клуши" реально уже напрягают. Русский вариант с Гузеевой и Розой даже иногда затягивает а тут побыстрей бы переключить канал. Уж хотя бы что-то одно у ведущих - то ли "дотепні", то ли "телегеничні". А то ни одного , ни другого.....
Брунька
4543 дн. тому
Байрак і Гузєєва - двє бальшиє разніци. (не кажучи вже про Собчак). Пошукайте більш живу, дотепну, розумну, досвічену ведучу, бо на фірмових "не побоюсь етого слова" Байрак знову далеко не заїдете. Скука и косноязычие.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду