СТБ зняв з ефіру «Давай одружимось» через низькі показники?

13 Жовтня 2011
14383
13 Жовтня 2011
17:30

СТБ зняв з ефіру «Давай одружимось» через низькі показники?

14383
СТБ зняв з ефіру «Давай одружимось» через низькі показники?

Цього тижня СТБ зняв з ефіру шоу «Давай одружимось» із Ксенією Собчак. Замість цього проекту о 16.55 виходить російська версії «Битви екстрасенсів».

 

Про те, що програму можуть закрити, раніше повідомляла «Дуся». «Детектор медіа» звернулась до прес-служби СТБ із проханням пояснити причини зняття проекту. Однак у прес-службі лише повторили відповідь, що «Давай одружимось» тимчасово знаходиться у творчій відпустці. «Ми бачимо потенціал програми, і перерва необхідна команді для реалізації задумок, які дозволять зробити "Давай одружимось" іще кращою. Наша мета - 12-15% частки о 17:00», - сказали на СТБ.

 

У вересні проект мав майже удвічі нижчу частку за середню каналу.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
14383
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Про потенціал
4581 дн. тому
Він є - вигнати Собчак. Вона не те що роздратовує, вона виглядає непорозумінням.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду