Тетяна Коваленко готує пізнавальний проект для «1+1» про «європейські стандарти»

28 Листопада 2011
12019
28 Листопада 2011
11:09

Тетяна Коваленко готує пізнавальний проект для «1+1» про «європейські стандарти»

12019
Тетяна Коваленко готує пізнавальний проект для «1+1» про «європейські стандарти»

Журналістка ТСН Тетяна Коваленко готує пізнавальний проект для «1+1» про «європейські стандарти на український лад». Про це вона розповіла в інтерв'ю «Відеотеці».

 

«Це те, що мені зараз цікаво, коли їдеш закордон і бачиш, як люди живуть, як вони сміття прибирають, як вони п'ють... Це не туристичний проект. Туристичних проектів вистачає, розважальних, а хотілося показати, що є люди, які живуть добре, не через бабло, а через свою ментальність, через своє ставлення один до одного, через свій позитив, через свою віру. І це в деталях треба показати нашим українським людям», - розповідає пані Коваленко.

 

За її словами, проект уже затверджений керівництвом. Однак деталей програми Тетяна Коваленко поки що не розголошує.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
12019
Коментарі
4
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Париж
4554 дн. тому
«Це те, що мені зараз цікаво, коли їдеш закордон і бачиш, як люди живуть, як вони сміття прибирають, як вони п'ють...". Да, уровень интересов будущей ведущей крайне широк. В проинципе, нормальному человеку таких передач не нужно. Он и так не бросает "под себя" бутылку и бычок. А вот для Татьяны - это открытие, она думает, что нужна школа культурного поведения. Если ты свинья - то, бtзусловно, нужна. Для свиней просто должен быть штраф, чтоб жалели денег, если нет культуры. Ну что ж, Татьяна, учитесь за границей, как себя вести. Нас вот и тут папы-мамы научили. Вам бы хоть до Киева дорасти, а меряетесь по Парижам. :))) Кстати, "за кордон" пишется отдельно.
Сенді
4554 дн. тому
Тетяна Коваленко дуже мила і позитивна людина. Буде приємно подивитися її новий проект
Вик
4554 дн. тому
Рагулиха, конечно, редкая. Ее колхозные интонации всегда заставляют вздрагивать.
Європа
4555 дн. тому
Тетяна і щось пізнавальне - це несумісне. Вона ж тупа, як сибірський валянок!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду