«Шоу №1» закінчилося з часткою, нижчою за середню

11 Листопада 2011
12234
11 Листопада 2011
13:26

«Шоу №1» закінчилося з часткою, нижчою за середню

12234
«Шоу №1» закінчилося з часткою, нижчою за середню

10 листопада фінальний випуск проекту «Шоу №1» на телеканалі «Інтер» взяв рейтинг 5,17%, частку 14,34%, за вибіркою «Вся Україна», аудиторія 18+ (тут і далі наведено попередні дані overnight компанії Gfk Ukraine).

 

За вибіркою «50 тис.+» рейтинг дещо вищий - 5,2%, але частка нижча -14,04%.

 

Показники фінального випуску є нижчими за середні каналу «Інтер»: минулого тижня (30 жовтня - 6 листопада) частка каналу становила - 17,44% за «Всією Україною» та 15,24% за «50 тис.+».

 

У середньому проект мав частку 14,11% за «Всією Україною» та 12,99% за «50 тис.+». При цьому показники шоу суттєво знизились у порівнянні з прем'єрним випуском, який мав частку 20,94% за «Всією Україною» та 19,23% за «50 тис.+».

 

Динаміка частки «Шоу №1» за період 16 вересня - 10 листопада, аудиторія 18+, вибірка «50 тис.+»

 

 

 

Нагадаємо, у проекті перемогла команда «Нереальні пацани».

 

«Шоу №1» - це проект за форматом компанії Freemantle. Учасники шоу створюють вокальні та хореографічні номери. У проекті взяли участь понад сто людей, яких продюсери розділили на 10 команд по 10-12 осіб у кожній. Команди різного віку представили різні музичні жанри: від поп-музики до року, джазу та акапельного співу. Кожна команда готувала власну постановку. Невдалий виступ одного учасника впливав на долю всієї команди. Музичними продюсерами були Філіп Кіркоров та Ані Лорак. Шоу виробляли «Інтер» та Friends Production.

 

Розрахунок показників здійснений для населення віком 18+, вибірки «Вся Україна», «50 тис.+». Дані надані компанією Gfk Ukraine. Детальніше про використані змінні дивіться в глосарії Gfk.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
12234
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду